جشنواره غذای ایرانی ، سفره ایرانی در واحد علوم و تحقیقات برپاشد

۲۶ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۸ کد : ۵۴۲۲ اخبار
تعداد بازدید:۳۲۱
سامان گلریز: امیدوارم این جشنواره جهانی برگزار شود
جشنواره غذای ایرانی ، سفره ایرانی در واحد علوم و تحقیقات برپاشد
سامان گلریز: امیدوارم این جشنواره جهانی برگزار شود

جشنواره و مسابقه آشپزی کارکنان با هدف تشویق و ترویج به پخت غذای ایرانی و مصرف غذای سالم به همت بسیج کارکنان واحد علوم و تحقیقات با حضور 19 تیم (2 تا 4 نفره ) متشکل از کارکنان و اعضای خانواده هایشان و با داوری سامان گلریز سرآشپز برجسته کشورمان برپا شد.

دکتر کرم اله دانشفرد، معاون فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات، با اشاره به برگزاری جشنواره غذا در سال های گذشته در سطح دانشجویی، گفت: نخستین جشنواره غذا کارکنان با توجه به اهمیت کارمندان به عنوان بخشی از جامعه هدف مورد نظر این معاونت، برای فعالیت بیشتر کارکنان در مسائل فرهنگی، برگزار شد.

وی از برگزاری جشنواره های مختلف و متنوع فرهنگی در سطح دانشجویان و کارکنان واحد علوم و تحقیقات در سال جاری خبر داد .

سامان گلریز سرآشپز برجسته کشور نیز در این جشنواره به عنوان داور این دوره از مسابقات حضور داشت، گفت: موجب خرسندی است که مسئولین دانشگاهی واحد علوم و تحقیقات توجه ویژه ای به میراث فرهنگی ما که همان آشپزی سنتی ایرانی است ، دارند.

وی با اشاره به اینکه سال سوم است که در جشنواره غذای واحد علوم و تحقیقات حضور دارد، افزود: در سال پیش آروز کردم که این مسابقات با حضور شرکت کنندگانی از سراسر ایران و غذاهای متنوع ایرانی انجام شود که خوشبختانه باید ابراز کنم امسال به این آرزوی خود رسیدم.

گلریز به محیطی دانشگاهی و تاثیر آن بر توسعه و معرفی فرهنگ ایرانی اشاره کرد و ادامه داد: از مسئولین و کارمندان واحد علوم و تحقیقات تقاضا دارم تا این مسابقه را توسعه داده تا در عرصه بین المللی و با حضور دیگر کشورها برگزار شود.

در جشنواره غذای کارمندان واحد علوم وتحقیقات، گروه های ترمه از دانشکده حقوق و علوم سیاسی، ترنج از اداره روابط عمومی، بانوی ایرانی از دانشکده فیزیک، بهار نارنج از دانشکده زبان و ادبیات، شمیم از معاونت اداری و مالی، کوثر از اداره حفاظت، آراز از معاونت آموزشی، الهام از معاونت های آموزشی و پژوهشی، خاله هیل از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی،  محک از دانشکده های مواد و کشاورزی و منابع طبیعی، کوتوم و ماه بانو از معاونت فرهنگی و اجتماعی، رشیده از اداره کارگزینی هیات علمی، ایران زمین از دانشکده صنایع غذایی، گلاب خاتون ازدانشکده های علوم و فنون دریایی و هنر و معماری، نون و ریحون از دانشکده های فیزیک پلاسما و علوم انسانی، فدک از دانشکده صنایع غذایی و سر آشپزان طلایی از دانشکده مدیریت با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در حاشیه این مراسم برای ترویج فرهنگ استفاده از غذای اصیل ایرانی طبخ آبگوشت بصورت نمونه در حین مراسم صورت گرفت . همچنین نتایج نهایی این مسابقات و اسامی برگزیدگان در مراسم روز کارمند اعلام خواهد شد.