نخستین کنگره ملی «غذای حلال» در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، در آیین افتتاحیه این کنگره، دکتر کامبیز لاریجانی رئیس این کنگره ضمن ارائه نقدی مبنی بر نبودن سرفصلی در زمنیه غذای حلال، این همایش را محلی برای آشنایی هرچه بیشتر استادان، صنعتگران و دانشجویان با مبحث غذای حلال بیان کرد.
دکتر هدایت حسینی رئیس شورای سیاستگذاری اولین کنگره ملی غذای حلال نیز با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش توسعه دانش و فناوری و اقتصاد دانشبنیان غذای حلال در کشور است، گفت: اهمیت غذای حلال بر سلامت جسم و روان انسان به اندازهای است که در قرآن کریم بر آن تأکید شده و دانش پزشکی نیز بدان توجه کامل دارد.
دکتر فریبرز شجاعی مشاور عالی سازمان ملی استاندارد کشور نیز در این همایش با اشاره به روند شکلگیری استانداردهای مرتبط با غذای حلال در ایران و دنیا به ارائه گزارشی از فعالیتهای سازمان ملی استاندارد در این زمینه پرداخت.
به گفته رئیس کمیته اجرایی این کنگره، دکتر سارا الهیاری، 118 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است. از آن میان 57 مقاله از سوی هیأت داوران انتخاب که 42 مقاله بصورت سخنرانی و 15 مقاله بصورت پوستر طی دو روز، در این کنگره ارائه شد.
براساس این گزارش در این همایش تعدادی از استادان پیشکسوت علوم مهندسی و صنایع غذایی مورد تقدیر قرار گرفتند.
در پایان این کنگره از کتاب غذای حلال که توسط دکتر سید امیرعلی انوار، دکتر مریم عطایی، دکتر حامد اهری و دکتر انوشه شریفان به فارسی ترجمه شده است، رونمایی شد.